PROGLAŠENA JE NAJLJEPŠOM DJEVOJČICOM SVIJETA: Sa 2 godine je išla u solarijum i pila energetska pića a evo kako danas izgleda

PROGLAŠENA JE NAJLJEPŠOM DJEVOJČICOM SVIJETA: Sa 2 godine je išla u solarijum i pila energetska pića a evo kako danas izgleda

Tamnu stranu glamura dečijih takmičenja ljepote ona je najbolje osetila na sopstvenoj koži.

Sve je počelo sa tv šou programom “Toddlers and tiaras” i svet je ostao u potpunom šoku na torturu koju su prolazile ove djevojčice zarad “savršenog” izgleda.

Amerikanci vole ovakva dečija takmičenja ljepote i ovaj program je bio izuzetno dobro propraćen a mnoge majke su kroz ovo vidjele priliku da svojoj djeci obezbijede svjetliju budućnost.

Najljepšoj djevojčici sveta je majka davala energetska pića kako bi bila dobro raspoložena a nerijetko ju je i tukla, sve to je trajalo dok joj nije zaprećeno da će joj dijete biti oduzeto.

Solarijumi, vještački nokti, kosa, pa čak i zubi, koreografije, kostimi, vježbanje satima dnevno, samo su djelić onoga što je bilo potrebno da biste bili proglašeni za “najlepšu djevojčicu ili dječaka”.

I dok mnogi nisu vidjeli u ovako nečemu išta loše, iza svog tog glamura, krila se i tamna strana, a to je najbolje na svojoj koži ojsetila mlada Eden Vud.

Lice ove djevojčice vam je vjerovatno veoma poznato – čak i ako živite na Balkanu. Ona je prethodnih godina nekoliko puta pobjeđivala na različitim takmičenjima ljepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u cijeloj Americi.

Njena majka Miki uvela ju je u svijet takmičenja kada je imala samo dvije godine, insistirajući na tome da plavokosa Eden uvijek bude dotjerana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljine od tila.

Miki je do te mjere željela da “sačuva ljepotu” svoje kćerke, da ju je tjerala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na koncu svega svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Eden bila dobro raspoložena.

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.

Kasnije su na svjetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla ćerku, a u cilju toga da Eden “stvori otpor prema stresnim situacijama”. Na kraju je ova majka upozorena da mora da promijeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dijete, a i sama Eden je riješila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Ona danas ima 16 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj mjeri. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

Popularna je i na Instagramu gdje je prati preko 70 hiljada ljudi, a istakla je da bi voljela da se posveti glumi i muzici u budućnosti, te da pokrene sopstvenu proizvodnju dečije garderobe.

Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspjela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posljedice oduzetog djetinjstva su trajne, što se da vidjeti i po njenom izgledu, ali i stilu života koji nalikuju jednoj 20-godišnjakinji, prenosi Wanted.rs

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x