RUSKI ASTROLOG TAMARA GLOBA TVRDI: OVAJ ZNAK će do kraja septembra PLIVATI U NOVCU, imaće OGROMNU SREĆU

RUSKI ASTROLOG TAMARA GLOBA TVRDI: OVAJ ZNAK će do kraja septembra PLIVATI U NOVCU, imaće OGROMNU SREĆU

Poznata ruska astrološkinja Tamara Globa, te njena koleginica Vasilisa Volodina, navele su jedan te isti znak kao onaj koji će krajem ljeta, odnosno narednih 15-ak dana profitirati, bar kada je reijč o finansijama i napretku u karijeru. Evo koji znak može da očekuje materijalno blagostanje do kraja septembra!

Tamara je istakla da bi Ovan u vrlo bliskoj budućnosti mogao da dobije značajnu povišicu na poslu. Ona je takođe savetovala da ukoliko ste oklijevali, sada definitivno obavite razgovor sa nadređenim i zatražite povećanje plate ili bar bonus. Zvijezde su vam trenutno naklonjene, iskoristite to! Ova astrološkinja veruje da će vam rukvoodici izaći u susret, a ovo je odličan trenutak i da poradite na svojim poslovnim ciljevima, te da u kompaniji iznesete svoje ideje i predloge.

Trenutno je veoma plodno vrijeme za Ovna – puno projekata i ciljeva ima priliku da bude ostvareno, piše “Teleprogramma.pro”.

I Volodina izdvaja Ovna kao znak kome će novac krajem ljeta doći lako u ruke i bez mnogo muke. Kako je istakla, lako će im doći nove poslovne prilike, koje sa sobom nose veliku šansu za zaradu, daleko veću nego onu kojom sada raspolažu. Ona savjetuje Ovnovima da zapnu na novom poslu i u vezi novog projekta – svaki trud će se isplatiti

Ona je dodala da će Ovnovi imati toliko sreće sa parama, da bi lako mogli da kupe i dobitnu srećku. Novac će im dolaziti sa različitih strana i na neočekivane načine.

Volodina je naglasila i da će Strijelčevi imati puno sreće kada je riječ o finansijama u septembru.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x