Prvo oglašavanje iz doma Dragojevića: Majka Biljana otkrila ŠTA JE Dejan URADIO, pa mu prijeti zatvorska kazna

Prvo oglašavanje iz doma Dragojevića: Majka Biljana otkrila ŠTA JE Dejan URADIO, pa mu prijeti zatvorska kazna

Dejan Dragojević danas je iznenadio svoje pratioce na Instagramu kada je objavio da je dobio nalog za izvršenje zatvorske kazne. Njemu je Prekršajni sud u Novom Sadu poslao na kućnu adresu ovaj nalog.

Rijaliti pobednik nije objašnjavao kakav je prekršaj napravio i zašto mu prijeti zatvorska kazna. Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Dejanovu majku, Biljanu Dragojević, a ona je do detalja opisala šta se desilo.

– Ajoj on je dobio neku kaznu za brzinu, jao Bože što je on šašav, jurio je kolima, ja mislim da ga je uhvatila policija i nije platio na vrijeme kaznu, pa je sad dobio da plati u roku od 3 ili 5 dana ili će ići u zatvor, kako to već ide ako ne platiš kaznu. On znači sad ima mogućnost da plati a ne da ide odmah u zatvor, mislim da je to danas već obavio. Moraću da ga kontrolišem kao da je malo dijete, da vidim da li plaća na vrijeme kazne – rekla je Dejanova majka Biljana za naš portal.

Na pitanje koji je iznos koji Dejan treba da plati u pitanju, Biljana Dragojević kaže:

– Ne znam, sitno nešto da li 5 ili 10 hiljada, jedino ako nije sakrio još neku kaznu od mene – kaže Biljana kroz smijeh.

Podsjećamo, Dejan je na svom Instagramu podijelio nalog za izvršenje zatvorske kazne koji mu je stigao na kućnu adresu.

– Vidimo se za šest mjeseci! Taman da pripremim CV za rijaliti – napisao je Dragojević na storiju.

Dejan Dragojević

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x