Klikom na sliku zatvorite prozor.

Poslednje informacije o nestanku Danke Ilić! Ovo je novo u slučaju koji potresa Srbiju

Poslednje informacije o nestanku Danke Ilić! Ovo je novo u slučaju koji potresa Srbiju

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak, 26. marta u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini deteta, nažalost, još nema.

– I dalje se ne zna dokle je stigla istraga. Najnovije je to, što je snimak iz Beča došao do nas. Policija u Austriji je razgovarala sa čovekom koji je poslao snimak, a sada se traga za Rumunkama. Svi se nadaju da je na snimku Danka, ali to još uvek nije potvrđeno – saopšteno je na TV Pink.

Takođe, dodaje se da je čudno to što članovi porodice nisu reagovali na snimak.

MUP Srbije uputio je apel Srbima koji žive u Beču
– Mole se svi naši ljudi koji žive u Beču, ako vide devojčicu da odmah obaveste policiju! – navedeno je u apelu.

Dat je detaljan opis i imena roditelja. Kako piše na sajtu Interpola, devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Inače, Miloš Ilić (30), otac nestale devojčice dao je prvu izjavu posle nestanka ćerke u Banjskom Polju.

– Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima verujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi – rekao je Dankin otac za Blic.

Otac i majka nestale Danke prethodnih dana saslušavani su nekoliko puta u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka devojčice. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti.

I ujak nestale Danke dva sata je saslušavan u policijskoj stanici, nakon čega se oglasio i rekao da je cela porodica u strahu, kao i njegova deca.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x