PRVI PUT SE OGLASILA MAJKA DANKE ILIĆ: Evo šta je sve imala da kaže

PRVI PUT SE OGLASILA MAJKA DANKE ILIĆ: Evo šta je sve imala da kaže

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala pre tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje.

Policija neprestano češlja svaki pedalj mesta na kome je devojčica poslednji put viđena, a jedan segment istrage usmeren je i na snimak koji je srpski državljanin usnimio u Beču, a na kome je navodno nestalo dete. Ivana Ilić, majka nestale devojčice, prvi put od kada je Danka nestala otkriva za Nova.rs da li je pogledala snimak na kome je navodno devojčica, ali i koliko je bole medijska nagađanja da iza svega stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dete što pre vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

„Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga“, navodi potištena Ivana.

Ivana otkriva šta se krije iza pisanja pojedinih tabloida da je veštačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

„Telefon je bio na veštačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti“, kaže Ivana.

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dete, Ivana kaže da jeste.

„Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete“, navodi majka nestale Danke.

Na pitanje da li se nada da je njeno dete dobro, Ivana kaže da drugačije neće ni da veruje.

„Ne želim na drugu opciju ni da pomislim“, zaključuje Ivana.

Podsetimo, Danka Ilić, stara nepune dve godine, nestala je prošle nedelje sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dve, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno.

U trenutku kada je otišla da sipa vodu dečaku, devojčica je nestala.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x