MOJOJ ŽENI SE SINOĆ JAVIO NJEN BIVŠI MOMAK: Druga Njegova Poruka Me Totalno Uništila, MISLITE DA JE OVO ZAISTA MOGUĆE?

MOJOJ ŽENI SE SINOĆ JAVIO NJEN BIVŠI MOMAK: Druga Njegova Poruka Me Totalno Uništila, MISLITE DA JE OVO ZAISTA MOGUĆE?

MOJOJ ŽENI SE SINOĆ JAVIO NJEN BIVŠI MOMAK: Druga njegova poruka me totalno uništila, MISLITE DA JE OVO ZAISTA MOGUĆE?

Druga njegova poruka me totalno uništila, MISLITE DA JE OVO ZAISTA MOGUĆE?

BONUS

Radim u Njemačkoj s fakultetom iz Bosne i naučenom tečnom njemačkom (ne i savršenom!). Moja grupa se sastoji od nas 5, 4 ih je njemačkog porijekla i ja. Prije nekoliko mjeseci radimo projekt i neke osnovne nacrte ne mogu da skontaju. Ja to olako uradim i dođem kući kontajući kako su me nasamarili- nije im se dalo radit, pa meni uvalili. Kad sinoć, zoom Meeting i naš šef nad šefovima, kojeg vidimo jednom godišnje kaže kako je odlučio kolegicu da unaprijedi. Poprilično lijenu djevojku i plitku. Malo se začudih. Kad on poče da priča o nacrtima koje je ona za jedan dan uradila. I skontam, predala je moje nacrte. Ne vjerujem. Hladan znoj me oblio. Nismo djeca, ne bi valjda. Nazovem je i pitam, ona mi kaže kako to nisu moji nego smo ih u grupi radili i time i njeni. Sad mi je šefica. Toliko sam sjeb. Samo da ova korona odsvira i da im dam otkaz.

Zaglibila sam se u kredite do guše. Kredit, kreditna, čekovi, presipanje iz šupljeg u prazno već 5 godina. Nikada nisam rekla nemam. Svaki put kod muževljeve i moje bake sam punila frižider do vrha, dešavalo se da to platim čekom al mene je ispunjavalo kad znam da one imaju. Za rođendane sam uvek kupovala vredne poklone onima koji nemaju dovoljno, naročito deci prijatelja i rodbine. Dobila sam povišicu 200eur. Niko ne zna. Krećem u akciju – prvo sravnjujem kreditnu na 0 i gasim je a onda ću da se obračunam i sa kreditom pa ako bog da kupujem sebi stan!

Upoznam sasvim slučajno jednu devojku, dopisivali smo se kratko i pozove ona mene na sastanak. Mislio sam da ćemo šetati jer mi je dosta sedenja i bacanja para po kafićima, kad ono… pozove ona mene kod nje kući jer joj je napolju hladno. Prvo me je njena majka smarala i ispitivala o svemu i svačemu pola sata, onda sam morao da igram šah sa njenim ocem, zatim smo večerali i onda sam krenuo kući. Hteo sam na rastanku da je poljubim u obraz, a ona se izmakla. Ne znam šta da mislim o svemu ovome…

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x