ON JE BIO NAJLJEPŠI SRPSKI GLUMAC, A Evo Kako DANAS IZGLEDA: Povukao Se Zbog Bolesti, KAD GA VIDITE OČI ĆE VAM STATI! (FOTO)

ON JE BIO NAJLJEPŠI SRPSKI GLUMAC, A Evo Kako DANAS IZGLEDA: Povukao Se Zbog Bolesti, KAD GA VIDITE OČI ĆE VAM STATI! (FOTO)

Glumca Aljošu Vučkovića žene su obožavale, a on se povukao iz javnosti zbog bolesti!

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je Aljoša Vučković za “Kurir” ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

aljosa-1

foto: Printscreen

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke – Leanu i Saru. Aljošu najviše pamte po ulogama iz “Velog mista”, ali i seriji “Bolji život” gdje je glumio doktora Lukšića. Aljoša se priseća te serije koja se i danas reprizira.

aljosa

foto: RAS Srbija

– Eh, možemo se mi danas da pitamo šta je fenomen ili važnost “Boljeg života” ili filma “Casablanca”. A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primijećuje. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost. Kad podvučem crtu od perioda nastanka “Boljeg života” do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Šta reći osim da će nam doći bolji život samo ako pokušamo da vratimo sjećanja. Rijetke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcioniše o principu “hajmo da probamo da bude bolje’, i to bolje traje dva minuta, pa stane – rekao je Aljoša Vučković.

Izvor: Puls Online

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x