PJEVAČICIN MUŽ SKOČIO SA 3. SPRATA I NA MJESTU OSTAO MRTAV: Ona Skrhana Od Bola, Otkrila Njegove Posljednje Riječi!

PJEVAČICIN MUŽ SKOČIO SA 3. SPRATA I NA MJESTU OSTAO MRTAV: Ona Skrhana Od Bola, Otkrila Njegove Posljednje Riječi!

Suprug pjevačice i bivše rijaliti učesnice Nataše Maze, Esad Maksimović (39), izvršio je samoubistvo skočivši sa trećeg sprata na glavu i tako na mjestu ostao mrtav.

dom domaći portal je stupio u kontakt sa Mazom, koja je potvrdila tragične vesti, te otkrila detalje stravične situaciju, kao i posljednje riječi.

– Slomljena sam od bola! Zavijena u crno svaki dan sam kod njega na bežanijskom groblju. Ništa nije slutilo na tragediju, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ga više nema… Čuli smo se u 18 časova, rekao je da će se javiti prije nego što legne. U 18:10 je skočio kroz prozor. Znam da me čeka i to mi je jedina utjeha – navodi Nataša, te dodaje da je imala idiličan brak sa svojim partnerom:

– Naš odnos je bio savršen, bili smo 12 godina u braku, uskoro bi nam bila 13. godišnjica. Imali smo mnoge planove, a nismo uspeli da ih ostvarimo. Sjećam se posljednjih reči koje mi je rekao, nikad ih neću zaboraviti… Rekao je: “Ljubavi, volim te puno, pa i više od toga…” I prekinuo vezu. Tad sam posljednji put čula glas svog supruga – zaključuje pjevačica kroz suze.

Nataša Maza

Podsjetimo, muž Nataše Maze, sa kojim je u braku od 2010. godine, skočio je sa trećeg sprata pravo na glavu. Iako je Hitna pomoć odmah reagovala, smrt je odmah ustanovljena jer Maksimović nije davao znake života. A kako domaći portal navodi, Nataša je svog supruga sahranila 7. jula i svaki dan obilazi njegov grob na novobežanijskom groblju, donosi mu sve što je volio da jede i pije i nerijetko ostane satima kako bi s njim pričala.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x